Εγγραφή Μελών

Φυσικά πρόσωπα που έχουν ως αντικείμενο την Τυποποίηση, τα Πρότυπα και την Ποιότητα καλούνται να εγγραφούν ως μέλη της Ένωσης των Ελλήνων Επιστημόνων για την Προτυποποίηση και την Τυποποίηση. Προϋπόθεση είναι να είναι διατεθειμένοι να συμμετέχουν πλήρως και ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες της ΕΝΕΠΡΟΤ, καθώς (επιθυμώντας να ακολουθήσουμε το πρότυπο ενός σωματείου) προσπαθούμε να επιτρέψουμε στα μέλη μας να ενεργοποιηθούν ποικιλοτρόπως στους τομείς που τους ενδιαφέρουν.

 

Το κόστος συμμετοχής είναι:

Εγγραφή (την πρώτη φορά εφάπαξ):  15 €

Συνδρομή (ετησίως):             20 €

 

Την αίτηση εγγραφής μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας εδώ

Αφού τη συμπληρώσετε και την υπογράψετε μπορείτε να τη στείλετε ταχυδρομικά στη διεύθυνση της ΕΝΕΠΡΟΤ ή με FAX στο :+30-2310-995461 ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΠΡΟΤΥΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Για να ενημερώνεστε σε θέματα Προτυποποίησης, Τυποποίησης, ερευνητικών προγραμμάτων και θεμάτων που αφορούν τα μέλη της ΕΝΕΠΡΟΤ, μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα για να σας στέλνουμε το διμηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό της Ένωσής μας την "ΠΡΟΤΥΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".

Για να μπείτε στη λίστα των μελών για παραλαβή της ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ πατήστε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.